ONTDEK

ONZE ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Vergaderarrangementen:

Ochtend Maximaal v.a. € 22,50 p.p.*
4-uurs arrangement met een ochtendbreak (Betuwse smoothie en zoete lekkernij), onbeperkt koffie, thee en ijswater. Een lunchbuffet met assortiment van belegde mini-broodjes, warme snack, soep van de dag, Betuws fruit met griekse yoghurt en zuivel en vruchtensappen.

Middag Maximaal v.a. € 22,50 p.p.*
4-uurs arrangement met een lunchbuffet met assortiment van belegde mini-broodjes, warme snack, soep van de dag, Betuws fruit met griekse yoghurt en zuivel en vruchtensappen. Een middagbreak (Betuwse smoothie en hartige snack), onbeperkt koffie, thee en ijswater.

Dag Maximaal v.a. € 35,50 p.p.*
8-uurs arrangement van 09.00 tot 17.00 uur met ochtend en middagbreak (Betuwse smoothie, zoete lekkernij en hartige snack) onbeperkt koffie, thee en ijswater. Een lunchbuffet met assortiment van belegde mini-broodjes, warme snack, soep van de dag, Betuws fruit met griekse yoghurt en zuivel en vruchtensappen

Borrel Maximaal v.a. € 12,50 p.p.*
1-uurs arrangement. Onbeperkt drankjes naar keuze (Hollands assortiment), origineel tafelgarnituur en drietal warme hapjes.

Diner Maximaal v.a. € 40,00 p.p.*
2,5-uurs arrangement, drie gangen Menu du Chef inclusief bijpassende wijnen, water en koffie of thee en bonbons.

Exclusiviteit
Vanaf een gezelschap van 15 personen heeft uw gezelschap de exclusiviteit van Maximaal. Tijdens uw bijeenkomst zijn er dus geen andere gasten of bedrijven aanwezig. Dit geeft u en uw gasten alle ruimte en vrijheid om Maximaal geheel te benutten en bijvoorbeeld aan te kleden met uw eigen vlaggen, banners en/of producten.

Huur

  • Per dagdeel (ochtend, middag of avond, maximaal 6 uur) € 250,- (excl. BTW)
  • Elk volgend dagdeel € 200,- (excl. BTW)
  • Servicekosten, personeelskosten, decoratiekosten en schoonmaakkosten zijn in de huur verrekend.

* Arrangementprijzen zijn excl. huur.

Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen via info@gastrobar-maximaal.nl

Vergaderen 1e etage