Lucas heeft de studie voor Automotive Engineer gevolgd maar de appel valt niet ver van de boom, want door verschillende bijbaantjes in de horeca tijdens zijn studie waaronder bij Sterrenrestaurant De Kromme Dissel waar hij bijna 3 jaar is opgeleid door sommelier Ronnie Brouwer heeft er toegeleid dat hij nu samen met zijn moeder Irene Gastrobar Maximaal runt. Met zijn kennis van wijnen zorgt hij voor de perfecte combinaties.
Falco is sinds 1 januari 2020 in ons team gekomen en met zijn achtergrond door ervaring bij verschillende gerenomeerde bedrijven zoals onder andere Aan de Poel in Amstelveen, La Provence in Driebergen, maar last but not least De Kromme Dissel, waar hij Lucas heeft leren kennen en 2 jaar mee samen heeft gewerkt. Falco heeft na zijn opleiding ook nog de Cas Spijkers academie gevolgt en met al deze kennis al diverse mooie menu’s samengesteld waarmee we onze gasten hebben kunnen verassen!
Lionel is sinds 1 september 2020 in ons team gekomen - na andere vakgebieden, ICT, sales en docent op 21 jarige leeftijd toch besloten zijn jongens droom achterna te gaan. Namelijk kok worden!
Koks opleiding in 3 niveaus doorlopen op het CCB onder leiding van sterrenchef Joshua Jaring. Waarna next level pattiserie opleiding onder leiding van Jeroen Goossens en kaascursus van Betty Koster.
Momenteel bezig met de eerste HBO koksopleiding van nederland genaamt culinary professional op HBO Drechtenstede en daarnaast 4 dagen per week te vinden in onze keuken!